Åren som gått

0

När jag tittar tillbaka på mitt liv och åren som gått funderar jag lite vad det är som jag är mest tacksam för. Alltså det finns ju väldigt många saker att vara tacksam för, sina barn, barnbarnen, att man har ett arbete, ett hem, en familj osv  Det jag nu tänker på är åren som gått och det jag faktiskt åstadkommit- Som att vara förälder, att vara arbetskamrat, vän, bara det där att vara sig själv.

 

Idag var jag hemma hos min äldsta dotter satt vi och pratade lite. Jag och barnen har haft det mer el mindre tufft i olika perioder med allvarliga sjukdomar och annat som spökat, jag har som förälder rannsakat mig själv många gånger om, vad kunde jag gjort annorlunda, vad gjorde jag för fel. Tittar jag på mina barn nu i dag så kan jag ju se att de är helt fantastiska personer, de har växt (även om de inte kan se det själva), jag har växt som person, blivit starkare i de prövningar jag (och vi) utsatts för. Jag har levt i 50 år – 50 hel år (snart) när jag tänker på de senaste tuffa perioderna så är det några få år av mitt 50-åriga liv…några få år……wow vilken insikt.

Jag vet att  jag fortfarande har mycket att lära och jag vet att brädan jag balanserar på fortfarande känns fär smal att gå på…..just här och nu i dag i denna stund känner jag att jag ska rikta blicken mera framåt, hålla ett fokus och inte ge vika för mig…..Det är fortfarande stormigt, jag behöver fokus, jag behöver mina promenader, äta mer bra mat, meditera, jag vet att detta är mina stöttepelare i dagen, i världen……jag vet också att när det stormar (som det nu gjort ett tag så tappar jag fokus, tappar meditationen och allt annat av det jag behöver.

Jag finns där för andra men glömmer bort mig själv, glömmer att ta hand om mig själv s att jag ska orka…..Hur som helst kan jag ändå säga att jag är stolt, stolt över de åren som gått och de lärdomar jag fått på vägen. En annan dag ska jag fortsätta att skriva om åren när jag orkar, vill och kan dela med mig 🙂

 

Tack för mig  <3

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke